Meet the dream team

Founder Julie Goossens is een pionier inzake exclusieve conciërgediensten in Knokke. Als eerste zag zij in 2016 de behoefte aan high-end en professionele dienstverlening inzake Property en Lifestyle Management. Met een duidelijke visie omtrent kwaliteit en flexibiliteit bouwde ze de afgelopen jaren Concierge Privé uit tot de meest toonaangevende conciërgedienst in Knokke.

We bouwen niet alleen aan een exclusieve conciërgedienst, we laten ons ook omringen door een ruim netwerk met de béste vakmensen. Mensen die hoogstaande service net zo belangrijk vinden als wij.

Vandaag vervult het volledige team die voortrekkersrol met glans. Een vriendelijke stem aan de telefoon, een doeltreffende aanpak achter de schermen, een poetsteam met oog voor detail, … samen vormen we your key to extra quality time.

Meet your dream team

Julie Goossens
Founder

Julie
Head of Office

Katty
Head of Concierge

Our cleaning service

Onze vaste huishoudsters zorgen er met plezier voor dat uw tweede verblijf kraaknet is. Ze hebben een jarenlange ervaring, werken integer en discreet en hebben oog voor detail.

Héérlijk om in een kraaknet appartement te arriveren, Rodica is duidelijk een ervaren huishoudster! Bedankt!

De poetsdienst is gewoon ongelooflijk, ik waan me in een hotel bij me thuis. Hartelijk dank Simona!

Jullie poetsteam heeft echt oog voor detail!

Carmen kan als geen ander ons huis na een weekendje strand en vrienden omtoveren tot een proper en georganiseerd huis, fantastisch!

The house looks amazing after all these weeks of absence, thanks Mimi!